Bisnes

BERMULA 4 TAHUN LEPAS, KINI UNTUNG BERSIH PUAN YANA RM30,000+, HANYA DENGAN MENJADI STOKIS DLYND GOLD

BACA SINI DULU...

Zaman sekarang ni terlalu banyak produk yang cari agen dan stokis..
Tapi sebagai agen dan stokis, korang WAJIB pilih produk yang betul-betul ada ciri seperti : –

✅ Margin Besar
✅ Modal Rendah
✅ Support dari HQ yang mantap & berterusan
✅ Senang nak jual & dapat repeat sale tinggi
✅ Produk yg selesaikan masalah besar yang orang tercari-cari solusinya

Mana nak cari produk yang ada semua ciri-ciri ni ? Itulah Dlynd Gold – Menyelesaikan masalah, seperti K. Manis, Darah Tinggi, Jantung, Tulang, Mata, Kulit dan banyak lagi.

Jom Tengok Testimoni

✅ Setiap agen/stokis yang join akan dapat coaching dari team HQ terus!


Jadi tiada masalah kalau anda baru nak mula berniaga, kami pastikan anda akan kehabisan stok 🙂

✅ Modal yang rendah

Bukan semua org mampu keluarkan modal besar ketika bermula, tapi bila dah menjadi, pasti korang sendiri nak upgrade.
Sbb tu kami buka pakej yg rendah utk anda mula tanpa risiko yang besar.

✅ Produk yang sangat sangat senang nak jual.

Rekod kami, stokis yang baru join hari ni, hari ni juga dia terus dapat sales, hanya dengan promote-promote di sosial media je! Yelaa, cuba lihat keliling anda, berapa orang yang ada masalah yang kami sebut tadi. Ramai kan ? Tinggal anda promote je, terus orang nak grab! Dan jangan tak percaye, diorang kena guna berulangkali untung nampak kesan. Istiqomah itu penting kan.

✅ Bukan setakat senang jual, produk yang REPEAT SALE TINGGI!

Memang penat nak cari customer baru setiap bulan, kami Faham! Tapi dengan Dlynd Gold, sekali dapat close, mmg setiap bulan, dia akan datang cari anda. Sebab sekali dah consume dan insyaAllah ada keputusan yang positif.

Testimoni Stokis

Play Video

APA YANG KAMI PASTI ?

Stok anda pasti terjual (WAJIB buat apa yang kami ajar)

Kalau TAK pernah berniaga, anda akan semakin pandai berniaga!

Anda ada income sampingan minima RM150 sebulan.

Anda akan mendapat berpuluh rakan bisnes positif yang sama-sama akan tolong dan support!

Kami buka untuk 10 stokis dan agen dahulu

So dah bersedia nak amik langkah pertama ?